Preminuo otac Miloša Teodosića!

Autor:

Sport

24.02.2020

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne i tragične vesti! Otac Miloša Teodosića, Miodrag (68) je preminuo u nedelju u Valjevu.

RepublikaFoto: twitter.com/Emiliano Carchia
Miloš Teodosić

Kako saznaje "Pink", porodična tragedija se dogodila u kući Teodosića, u gradu u kome su živeli i gde je rođen kapiten košarkaške reprezentacije Srbije.

Miodrag Teodosić je i ranije imao problema sa zdravljem, a 2016. godine je bio i na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije, baš u periodu kada je njegov sin bio fokusiran na vođenje tima ka Olimpijskim igrama 2016. godine, ali to Miloša nije sprečilo da mu redovno dolazi u posetu i brine o njemu.

Milošev otac se godinama borio sa lošim zdravstvenim stanjem, a poslednji put se u javnosti pojavio u decembru prošle godine, na otvaranju sinovljevog hotela na Divčibarama

 

Komšije i sugrađani su oduvek imali samo reči hvale za celu porodicu Teodosić.

- Ma divni su! Skromni i pristojni. Ljubazni su, stalno se svima javljaju na ulici. Često se događa da dele garderobu deci koja im to traže, dukseve i majice. I nikada se ne ljute. Evo, meni su dali Milošev dres nedavno, imam punu kuću dresova. Uvek im se obradujem, ja Miloša obožavam - ispričao je 2017. godine jedan od komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading