(VIDEO) Islanđanin MVP 25. kola Evrolige, iako je imao manji indeks od najboljeg!

Autor:

Sport

22.02.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plej Albe Martin Hermanson je najbolji igrač 25. kola Evrolige. On je u pobedi Albe nad Zenitom imao 27 indeksnih poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Martin Hermanson (levo)

U velikom povratku berlinske ekipe protiv Zenita, Hermanson je ubacio 24 poena, što mu je inače najbolje poentersko veče u Evroligi, a osam poena je spakovao protivniku u finišu meča. Za dva je šutirao 7/11, za tri 2/3, dodao je sedam asistencija i imao je četiri skoka.

Najveći indeks u 25. kolu je imao Vil Tomas iz Zenita. Iako je imao 32 indeksna poena on nije mogao da bude MVP kola jer je njegov tim izgubio baš od Albe.

Najbolji poenter 25. kola je bio Majk Džejms koji je 29 poena ubacio u "Štark areni" Crvenoj zvezdi, a Jonas Jerebko iz Himkija je sa 12 skokova protiv Armanija bio najbolji u tom segmentu.

RepublikaFoto: Starsport
Majk Džejms

Najviše asistencija u 25. kolu je po tradiciji već imao najbolji asistent takmičenja Nik Kalates. On je protiv Barselone imao 11 asistencija.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Nik Kalates

Treba istaći i odličan učinak Olimpijakosovog debitanta Aleksandrosa Nikolaidisa. Ovaj 18-godišnji tinejdžer je imao četiri ukradene lopte po čemu je bio najbolji u ovom kolu uz Luka Sikmu iz Albe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading