Ovakvog Dragana Šakotu nismo videli: Iskusni trener besan na SUĐENJE!

Autor:

Sport

21.02.2020

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda nije imala snage da savlada aktuelnog šampiona Evrope u "Štark areni", odlično su se držali tokom svih 40 minuta, ali je CSKA pokazao zašto je jedna od najboljih evropskih ekipa.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Dimitris Itudis je nakon utakmice izjavio da Zvezda ima kvalitet za plej-of, a njegov kolega sa klupe srpskog šampiona je istakao da nema šta da zameri igračima, koji su ubacili preko 80 poena najboljoj odbrani u Evropi.

- Zvezda je igrala protiv najbolje odbrane u Evropi i dala je 81 poen. Igrala je bez dva vrlo bitna igrača, Dobrića i Dženkinsa i nemam nikakvu zamerku. Posebno jer 11 dana nije igrala kod kuće, naspram ekipe koja je imala pun roster i koja je jedna od najboljih u Evropi. I bila je ravnopravna. Igračima zaista nemam ništa da zamerim - jasan je Šakota.

Govorio je i o suđenju, podsetimo da je Majk Džejms imao čak 18 slobodnih bacanja.


- Nemamo dobro suđenje. Zvao sam i žalio se na to, ali mi definitivno nemamo dobro suđenje, pogotovo kada igramo pred svojom publikom. Ne očekujem nikakvu reakciju, obavestio sam javnost da smo imali razne slučajeve, počev od Baskonije, gde jednostavno nismo bili zadovoljni. Dobili smo povratnu informaciju da su neke situacije zaista bile loše svirane, protiv nas - dodao je trener Crvene zvezde.

Kada je u pitanju Čarls Dženkins, koji nije nastupio večeras, Šakota je otkrio da je reč o povredi.

- Istegao je ligament, ali on je čvrst momak. Nadam se da će biti spreman za najvažniju utakmicu protiv Cedevita-Olimpije - kratko je pojasnio iskusni stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Čarls Dženkins

Navijači su opet imali zamerke na njegov račun.


- Preživeli smo sve. Nije tolika šteta kada se napada trener, ali teško je kada se napadaju igrači. Sve smo to preživeli. Nismo mi bez razloga šesta ekipa Evrolige kada se gledaju gostovanja. Atmosfera je veoma bitna, ali nije svejedno kada se čuju zvižduci posle svakog promašaja. Nadam se da će publika shvatiti koliko je bitna utakmica sa Cedevita-Olimpijom - zaključio je trener srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading