Počinje Zvezdina ofanziva na Top 8!

Autor:

Sport

21.02.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na muci se poznaju junaci, a košarkaši Crvene zvezde će večeras u Štark areni dočekati CSKA u 25. kolu Evrolige (19.00, Sport klub 1) sa svežim niškim ranama nakon tragično izgubljenog finala Kupa Koraća i duelom sa prvakom Evrope započeti paklenu seriju, koja će im krojiti sudbinu sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Naime, tim Dragana Šakote će u naredne tri sedmice odigrati sedam ključnih utakmica za plasman u plej-of Evrolige i ABA lige posle kojih će delije znati jesu li njihovi ljubimci pukovnici ili pokojnici.

Krilo crveno belih Dejan Davidovac (25) svestan je da u najveću dvoranu kod nas dolaze uvek krvi gladni "armejci" iz Moskve.

- Dočekujemo prvaka Evrope, najtežeg mogućeg protivnika, koji je, uz to, odmorniji od nas jer praktično nisu imali utakmicu u prethodne dve nedelje. Imaju vrhunsku ekipu i ove sezone, to je definitivno. Mi se okrećemo velikim obavezama u nastavku sezone, gde nas do juna čeka praktično 40 mečeva u tri takmičenja. Ipak, uz ogromnu želju možemo da dobijemo CSKA - istakao je Davidovac.

Prvak Srbije i regiona se u elitnom takmičenju nalazi na deobi devete pozicije sa Himkijem i Olimpijakosom i na 10 kola do kraja najjačeg kontinentalnog takmičenja zaostaju samo jedan trijumf za željenim osmim mestom, koje vodi u četvrfinale. Nakon meča sa "armejcima", koje su crveno-beli savladali samo jednom u osam međusobnih duela, Beograđane za šest dana čeka put u Vitoriju na megdan Baskoniji. Nakon toga, 1. marta u Pionir stiže Cedevita Olimpija na abaligaški obračun, u kojem domaćini moraju da pobede ako žele među četiri u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading