U subotu opet večiti derbi, ali u Železniku!

Autor:

Sport

19.02.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale Kupa Radivoja Koraća i dalje je jedna od najvažnijih košarkaških tema u Srbiji, ali već narednih dana slede nova uzbuđenja.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija

Pre svega, naša reprezentacija startuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a u petak počinje i Evroligin U18 ANGT (Adidas Next Generation Tournament) kvalifikacioni turnir, koji će se od 21. do 23. februara održati u Železniku.

U Grupi A se nalaze juniorski timovi Partizana i Crvene zvezde, zajedno sa Makabijem i Panatinaikosom, a grupu B čine Mega Bemaks, Cedevita Olimpija, Arka i CFBB.

Pobednici grupa plasiraće se u finale kvalifikacionog turnira u nedelju, a pobednik tog duela izboriće plasman na finalni U18 ANGT turnir, od 21. do 24. maja u Kelnu, na Fajnal-foru Evrolige.

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u subotu od 16 časova u meču poslednjeg, trećeg kola Grupe A, pa možda ovaj duel bude odlučujući za plasman u nedeljno finale. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading