Davidovac i dalje tuguje zbog Partizana!

Autor:

Sport

19.02.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac i dalje je pod utiskom završnice finala Kupa Radivoja Koraća.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Davidovac u duelu sa Rašonom Tomasom

Crveno-beli ispustili su prednost od šest poena u poslednjem minutu susreta i Partizan je uspeo da uvede meč u produžetak, a kasnije i da dođe do pobede u dodatnih pet minuta.

Za "Sportski žurnal" rekao je da je osećaj i dalje isti.

- Osećaj je i dalje isti, neverica i tuga se samo smenjuju. Glava nikako da se ohladi", rekao je Davidovac i nastavio: "Ali, proći će. Mora. Ideš dalje. Nema druge. Sada smo imali i malo dužu pauzu, pa je bilo i više vremena za razmišljanje. Međutim, uveren sam da će se i to brzo srediti. Već u petak igramo protiv CSKA, treba misliti o tome i kako podići kvalitet igre.

Sa porazom ne može da se pomiri:

- Mnogo toga se dogodilo i uslovilo epilog. Ali kada god vraćam film, uvek se vratim na tih šest razlike. Izgubili smo nešto što je mnogo teže izgubiti nego dobiti. Bilo je tu svega, ipak bila je to tačka preloma. Ne mogu nikako da se pomirim sa tim... - zaključio je krilni košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milan

19.02.2020 18:11

А, баш си се лепо смешкао на тајм ауту 30" пре краја.