Srbija oslabljena na Finsku i Gruziju

Autor:

Sport

17.02.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak se okupila u Beogradu pred početak priprema za prvi FIBA prozor kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

Selektor Igor Kokoškov će i zvanično preuzeti dirigentsku palicu i započeti novi ciklus, a tek što je stigao u Beograd susreo se sa prvom problemom.

Naime, Kokoškov u duelima sa Finskom i Gruzijom neće moći da računa na krilnog košarkaša Crvene zvezde Ognjena Dobrića, koji je pred polufinalni meč Kupa Radivoja Koraća sa Mega Bemaksom polomio domali prst na ruci.

U prvom trenutku mislilo se da je Dobrić samo nabio prst, ali je povreda ipak teže prirode.

Na spisku su: Miloš Teodosić (Virtus Bolonja), Miroslav Raduljica (Đangsu Dragons), Nikola Rebić (Jenisej), Dejan Todorović (Andora), Aleksa Avramović (Estudijantes), Marko Simonović (Cedevita Olimpija), Dejan Kravić (Obradoiro), Dalibor Ilić (Igokea), Ognjen Jaramaz (Partizan), Uroš Trifunović (Partizan), Rade Zagorac (Partizan), Novica Veličković (Partizan), Aleksa Radanov (FMP) i Stefan Đorđević (FMP).

‚Orlovi‘ kvalifikacije počinju 20. februara gostovanjem u Finskoj, a tri dana kasnije dočekuju Gruziju u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading