(VIDEO) NOVICI PUKAO FILM: Evo kako izgleda kad kapiten podvikne!

Sport

04.10.2017

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana traljavo su započeli novu sezonu u ABA ligi, a na večerašnjem susretu u Baru protiv Mornara kapiten crno-belih Novica Veličković imao je pravi izliv nezadovoljstva zbog nedovoljnog zalaganja saigrača u odbrani.

RepublikaFoto: Tanjug/ TANJA VALIČ
Novica Veličković ulaže 110 posto energije na svakom meču

Košarkaši Partizana doživeli su i drugi poraz u ABA ligi. Mornar ih je u Baru pobedio 83:81 u utakmici drugog kola regionalnog takmičenja.

Crno-beli su dobar deo meča bili u dvocifrenom minusu, ali su na kraju stigli i zamalo prestigli Mornar. To se nije desilo na kraju, pošto je prvo Čakarević promašio šut pri rezultatu 81:81, a onda je Ros za domaćina pogodio dvojku sa zvukom sirene.

Na jednom od tajm-auta tokom utakmice kapiten Novica Veličković održao je vakelu svojim saigračima zbog mlake igre u odbrani i lakog poentiranja protivnika.

- Gde je energija, 'ej bre?! Šta je ovo?! Pobijte se malo, pa šetaju do koša, 'ajde bre! - grmeo je kapiten Partizana tokom pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading