Zagorac: Lepo je igrati pred protivničkim navijačima, još lepše pred našim

Autor:

Sport

16.02.2020

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Rade Zagorac u današnjem finalu Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde očekuje derbi kao i sve prethodne.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Zagorac

Crno-beli su sinoć u polufinalu pobedili FMP posle velike borbe sa 85:77.

- Standarno zanimljive i teške utakmice sa FMP-om. Moram da primetim da su oni u ovom sastavu još čvršći i još ozbiljnija ekipa. Da su u ovom sastavu bili od početka ABA lige, verujem da bi im plasman bio viši. NJihov trener radi dobar posao, tako da je ovo bila zanimljiva utakmica, vredna polufinala Kupa. Naša strana je zadovoljnija plasmanom u finale - rekao je Zagorac.

Partizan je imao manje od 24 sata za odmor.

- To je nešto što smo znali po samom žrebu. Nije nešto novo s čim se nismo ranije susretali, radimo maksimalan posao da taj oporavak bude maksimalan. Nema tu mnogo filozofije, utakmica se neće pomerati, igraće se u vreme u koje je planirana i na nama je da budemo što bolji - rekao je Zagorac.

Finale između Crvene zvezde i Partizana igra se večeras od 21 sat, a Zagorac ističe šta će biti najzanimljivije u derbiju koji se igra u Nišu.

- U principu isti kao i prethodnih 15-20. Ne očekujem nešto novo. Pola hale će biti njihovo, pola naše. To je, istakao bih, najzanimljivija atmosfera u celoj sezoni. Lepo je igrati pred protivničkim navijačama, još lepše igrati pred svojim - zaključio je Zagorac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading