Gasol o Brajantu: Kad mi je javljeno da je Kobi poginuo, pobeleo sam

Autor:

Sport

14.02.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni španski košarkaš Po Gasol je, tri nedelje nakon pogibije slavnog košarkaša Kobija Brajanta, u emotivnoj ispovesti pričao o svom nekadašnjem saigraču.

RepublikaFoto: Tanjug
Gasol i Brajant

- Vozio sam u tom trenutku i vraćao sam se sa košarkaške utakmice Barselone. Bio sam blizu svoje kuće kada sam čuo vesti. Moja žena je dobila poruku od prijatelja da je Kobi poginuo u padu helikoptera. U početku nisam shvatao šta je htela da mi kaže, ali sam u toku vožnje video sliku na njenom telefonu. Pobeleo sam - rekao je Gasol.

Španac je bio šokiran Kobijevom pogibijom.


 - Ćutao sam naredna dva minuta, slušao njene reči, ali nisu mogle da dopru do mog mozga. Kod kuće sam počeo sam da plačem i bilo mi je teško da pričam sa bilo kim u narednim danima. Jedina osoba sa kojom sam mogao da pričam je Robert Pelinka (potpredsednik Lejkersa). On je bio prvi čovek od koga mogu da saznam sve, kako su deca i supruga Vanesa", otkrio je Gasol.

Ubrzo je otputovao za Ameriku. 

 - Bilo bi pogrešno da budem daleko odavde. Da budem blizu njegove porodice i dostupan. Bio mi je kao stariji brat, uvek tu da podeli savet - slomljenim glaosm je govorio Gasol o bivšem saigraču, sa kojim je nastupao u Los Anđeles Lejkersima od 2008. do 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading