Milan Knežević posetio košarkaše Zvezde: Na poklon slika Njegoševe kapele

Autor: Republika

Sport

10.02.2020

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik DNP-a i jedan od lidera DF-a Milan Knežević posetio je košarkaše i rukovodstvo Crvene Zvezde sinoć u Sutomoru. Zvezda večeras u Baru igra protiv Mornara.

RepublikaFoto: Dražen Živković
Filip Sunturlić i Milan Knežević

Knežević je tom prilikom rukovodiocu Crvene Zvezde, Filipu Sunturliću, uručio poklon-sliku Njegoševe kapele na Lovćenu.

Poželevši dobrodošlicu košarkaškom klubu "Crvena zvezda“ u Crnoj Gori, Knežević je posebno istakao značaj i vezanost velikog broja građana Crne Gore“ za sportsko društvo "Crvena zvezda“, i ponovio da svi njegovi članovi, kad god su u Crnoj Gori, treba da se osećaju kao kod svoje kuće.

U razgovoru s direktorom košarkaškog kluba „Crvena zvezda“, Filipom Sunturlićem, Knežević je izrazio očekivanja da će večerašnja utakmica u Baru proći u fer i sportskom nadmetanju i atmosferi, jer je samo tako moguće razvijati duh prijateljstva, koji preko sporta povezuje klubove Crne Gore i Srbije.

Poželevši košarkašima sreću i pobedu na večerašnjoj utakmici, Knežević je direktoru kluba "Crvena zvezda“, Filipu Sunturliću, poklonio bakrorez Njegoševe kapele na Lovćenu, kao simbol neraskidivih veza Crne Gore i Srbije, što "Crvena zvezda“, u međunarodnim okvirima, svojim ugledom i značajem na najbolji način i pokazuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading