Ljubimac "Grobara" postaje Srbin!

Autor:

Sport

10.02.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Markus Pejdž je prošle godine dobio državljanstvo Srbije i nastupa za crno-bele kao domaći igrač. Još jedan košarkaš iz SAD mogao bi da dobije srpski pasoš. U pitanju je ljubimac "Grobara" Vilijam Mozli.

RepublikaFoto: Starsport
Vilijam Mozli

Partizanu po svemu sudeći neće biti potrebno da Mozli dobije pasoš Srbije do starta finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Trener crno-belih Andrea Trinkijeri neće moći da računa na Nemanju Gordića, Redži Reding je teže povređen, dok Žanis Pejners odavno nije odigrao ni minut, pa su četvorica stranaca (Mozli, Tomas, Volden i Mekadu) sigurni za takmičenje u Nišu.

Ipak, Prema saznanjima "MaxBet sporta" želja je da Mozli bude u opciji kao domaći igrač za Superligu Srbije, u kojoj Partizan ima ambicije da vrati titulu nakon šest godina.

Mozli bi trebalo da potpiše dugotrajni ugovor sa klubom iz Humske. Očekuje se da i u naredne tri sezone nosi dres crno-belih…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading