Emotivni Lebron Džejms: Kobijev duh je ušao u mene i pomogao mi!

Autor:

Sport

09.02.2020

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana veliki hit na internetu je snimak koji je objavljen na profilima društvenh mreža Los Anđeles Lejkersa – Lebron Džejms je odao počast preminulom Kobiju Brajantu izvevši identično zakucavanje kojim je Brajant svojevremeno oduševio „Stejpls centar.“

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

„Original“ je izveden 2001. godine protiv Sakramento Kingsa, a imitaciju zakucavanja Lebron je upriličio u pobedi „Jezeraša“ protiv Hjuston Rokitsa.

- Jeste li ikada gledali film "Šesti čovek"? Kobi je sišao, ušao je u moje telo i zakucao u toj kontri - izjavio je 35-godišnji Lebron Džejms.

- Nisam baš planirao da to uradim dok nisam skočio. Samo sam skočio i u letu sam doneo odluku. Zaista je ludo da su dva zakucavanja ispala identična. Naš sjajni tim za društvene medije je odlično montirao snimke - zaključio je trostruki NBA šampion i četvorostruki MVP lige.

Film „Šesti čovek“ na koji je Džejms mislio izašao je 1997. godine i govori o dvojic braće-košarkaša. Pošto jedan premine od srčanog udara, on se kao duh vraća i pomaže svom bratu dok igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading