PAO razbio Zenit, Marinković odličan u pobedi Valensije

Autor:

Sport

07.02.2020

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panatinaikosa vrlo lako su savladali Zenit 96:81 i tako verovatno ugasili sve nade ruskog tima za plasman u Top 8.

RepublikaFoto: Starsport
Dobra partija srpskog beka

Već u prvoj četvrtini tim Rika Pitina je uspeo da dođe do prednosti od 19 poena, a iako je Zenit drugi deo igre dobio sa 13 razlike nije ruski klub imao snage za preokret.

PAO se ovom pobedom odvojio od timova na sredini tabele i istakao kandidaturu za visok plasman. Najefikasniji kod pobednika bio je Dešon Tomas sa 27 poena, dok je kod Zenita Gustavo Ajon došao do 21.

U Bavarskoj smo videli pravu rovovsku borbu i meč sa jako malo poena. Valensija je na kraju bila bolja od Bajerna 66:59 i tako se pridružila timovima koji jure plasman u Top 8, dok je Bajern ostao na dnu tabele.

Greg Monro je sa 15 poena bio jedini na visini zadatka kod Bajerna, dok je kod Valensije Majk Tobi imao 11, a Vanja Marinković 10 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading