"Izvukli smo neke pouke koje smo hteli, subota je dan odluke!"

Autor:

Sport

07.02.2020

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar reprezentacije Srbije Sonja Vasić izjavila je da su košarkašice izvukle pouke iz poraza od Sjedinjenih Američkih Država u prvom meču na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre.

RepublikaFoto: Starsport
Sonja Petrović

- Izvukli smo neke pouke koje smo hteli, Marina Maljković je od prvog dana stavila akcenat na taktiku koja će nadam se dati rezulate protiv Nigerije i Mozambika. Na tome smo radili i toga smo se pridržavali protiv SAD. U nekim trenucima je to davalo rezulatate, čim smo malo popustili u tim zadacima, odmah se to videlo. Verujem da je moglo da bude i neizvesnije i interesantnije, ali mi smo svesni da je najbitnije u subotu i nedelju. Nadam se da će se tada videti naša prepoznatljiva igra- rekla je Vasić novinarima.


Srbija u subotu od 17 sati igra protiv Nigerije, koja je prethodno ubedljivo pobedila Mozambik.

- Znamo da neće biti lako i da su za nas malo atipične i da nema nekog košarkaškog i tatkičkog nadmudrivanja, već da su fizikalci... Od prvog dana je akcenat na toj utakmici. Nadam se da ćemo izaći fokusirane i spremne da već sutra obavimo posao zbog kog smo ovde- zaključila je Vasić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading