Šehović: Ne pretimo Zvezdi, ali imamo šansu za iznenađenje

Autor:

Sport

07.02.2020

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Mornara Sead Šehović izjavio je da je Crvena zvezda favorit u utakmici 19. kola ABA lige, ali da njegov tim svakako ima šansu da napravi iznenađenje.

RepublikaFoto: ABA liga
Barani žele pobedu

Aktuelni šampion regionalne lige u ponedeljak gostuje u Baru, a bodovi su potrebni i Mornaru i crveno-belima u borbi za plej-of.

-Već se oseća košarkaška tenzija, veliko je interesovanje za ulaznice, jer je meč od velike važnosti i za nas i njih. Crvena zvezda je tim koji nastupa u Evroligi i kao gost je atraktivan protivnik za svakoga - rekao je Šehović za podgoričke "Vijesti".

Zvezda je trenutno trećeplasirani tim u ABA ligi sa 12 pobeda i šest poraza, dok Mornar ima trijumf manje i poraz više.

-Možda je naša prednost to što će Crvena zvezda za nijansu biti umornija, od puta i duplog kola Evrolige. Oni imaju prednost igranja jakih utakmica, protiv Barselone, Panatinaikosa i svih ostalih evroligaških timova. To je prednost u odnosu na nas koji nastupamo u dosta skromnijoj ABA ligi.

Bek Bara je istakao i da je beogradski tim favorit u ovom susretu.

-Zvezda ima veliki kvalitet, pruža odlične partije. Biće veoma teško, ali očekujem spektakl, punu dvoranu, a mi ćemo dati sve od sebe da pružimo što bolju partiju. Mislim da je nepotrebno pretiti Crvenoj zvezdi, koja je sigurno favorit, kako u Baru tako i na drugim terenima. Ali i mi imamo svoje šanse i nismo nezasluženo u poziciji da se borimo za plej-of.

Šehović ističe da bi u duelu protiv šampiona regionalnog takmicenja u korist Mornara “mogla da presudi inspiracija njegovih saigrača i šut za tri poena”.

-Protiv Zvezde nam treba visok procenat realizacije da bismo bili blizu pobede. Sve je moguće, mi ćemo ići na pobedu, iako ce biti jako teško s obzirom na kvalitet protivnika - zaključio je Šehović.

Meč između košarkaša Mornara i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 sati u Baru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading