Stanković: Biće teško protiv Nigerije, ali nadam se pobedi

Autor:

Sport

07.02.2020

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica Srbije Dragana Stanković izjavila je da će ekipa sve greške na mecu protiv SAD pokusati da ispravi u susretu sa Nigerijom u drugom kolu olimpijskog kvalifikacionog turnira grupe A.

RepublikaFoto: Starsport
Naše dame ciljaju OI

Izabrancie Marine Maljković poražene su od Amerikanki, koje su se na OI u Tokiju već plasirale kao svetski šampioni.

-Ovo je nam je bila priprema za utakmice za vikend. SAD je jaka reprezentacija, teško je fizički igrati protiv njih, veoma su iskusna ekipa. Nadam se da će biti dobra priprema za najvažnije utakmice u subotu i nedelju, nadam se da će nam to dosta pomoći u narednom meču - rekla je Stanković novinarima.

Srpske košarkašice na momente su pružile dobar otpor najboljem timu sveta.

-Ova ekipa zna da igra pod pritiskom, znaju da pojačaju kada je potrebno. Nadam se da ćemo igrati protiv SAD u buducnosti i da ćemo pružiti dobru partiju, nadam se na Olimpijskim igrama", rekla je Stanković i dodala da je tim pred domaćom publikom morao da pokaže i srce, kao što su oni pokazali respekt prema njima dolaskom u halu, što im je kako kaže, veoma značilo.

Nigerija je u prvom kolu ubedljivo pobedila Mozambik, a sutra od 17 sati bronzane sa Evropskog prvenstva neće imati lak zadatak.

-Dosta trče, dominantne su u skoku. Pripremali smo se ovih dana za njih, pošto nam je to najvažnija utakmica. Biće teško, brze su, trče kontre, ali nadam se da ćemo sa dobrom pripremom uspeti da popravimo naše greške iz utakmice sa SAD da se pokažemo i pobedimo.

Centar srpske selekcije navela je i šta će biti njihova prednost u sutrašnjem meču.

-Jači smo što smo na našem terenu, ali i u agresivnosti. Igramo timski, "usko" za razliku od njih koje igraju na trčanje, na kontre - zaključila je Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading