Štimac: Partizan nije imao pritisak, odigrali smo lavovski!

Autor:

Sport

03.02.2020

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Vladimir Štimac pozvao je sve navijače da ih podrže na utakmici protiv Panatinaikosa u sredu, nakon što su pobedili Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Štimac i saigrači slave veliku pobedu

Zvezda je u ponedeljak uveče savladala Partizan 92:86 u 18. kolu ABA lige.

- Velika i važna pobeda. Bio je veliki pritisak, dok ga Partizan nije imao. Dolazen nam dve veoma važne utakmice u Evroligi, da vidimo da li možemo da pobedimo to. Posle toga nam dolazi važna utakmica u Baru, a posle toga je Kup. Pozvao bih anvijače u sredu da nas podrže, mislim da je to ova ekipa zaslužila. Odigrali smo lavovski, biće grešaka, ali smo se na kraju izborili i čestitao bih saigračima o utakmici - rekao je Štimac posle meča.

Centra Crvene zvezde raduje to što su se ekipi priključili Davidovac i Jagodić Kuridža.

- To je najvažnije. Mnogo mi je drago što su se vratili Deki (Davidovac) i Marko (Jagodić Kuridža). Isto je i Majk odradio veliki posao, Džejms (Gist), tu smo svi... svaki dan je neko drugi. To je naša snaga i zato smo ekipa koja ide da pobedi svaku utakmicu.

Zvezda naredni meč igra u sredu protiv Panatinaikosa u "Kombank" areni (19h).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading