Veličković gospodski odgovorio na uvrede navijača Zvezde!

Autor:

Sport

03.02.2020

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novica Veličković je tokom većeg dela večitog derbija bio na meti navijača Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Kapiten Partizana je konstantno bio vređan od strane domaće publike, a posle utakmice i poraza od večitog rivala, Veličković se osvrnuo na to.

- Ja igram za svoj klub i trudim se da dam maksimum  kao što radim celu karijeru. Ne mogu da kažem da me je to poremetilo, nikada nikoga nisam uvredio, a za svoj klub dajem maksimum - kazao je Veličković posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovica

04.02.2020 07:14

Nadam se da ce ovaj moj komentar bilo na koji nacin stici do Novice Velickovica. Hvala ti za svaki minut koji si odigrao do sada u Partizanu, hvala za svaku kap znoja koju si prolio, hvala sto stojicki izdrzavas brutalne uvrede zvezdinih navijaca na koje nikada nije odreagovao Nebojsa Covic i rekao se utakmica prekine dok uvrede traju, nikada nije uputio javno izvinjenje, nikada nije ljudski dosao, zagrlio te i zastitio! Velik si covek, i borac Novice! Vodi ovaj tim do makar dve titule ove godine!

Svašta

04.02.2020 07:22

Ma da, veliki je on gospodin.