Berbatov: Verujem da se Zidan sada smeje kritičarima

Autor:

Sport

01.02.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Totenhema, Bajer Leverkuzena i Mančester junajteda Dimitar Berbatov oduševljen je radom Zinedina Zidana u Real Madridu.

RepublikaFoto: twitter.com/William Hill
Veoma ceni Zidana

Zidan se vratio na klupu najtrofejnijeg evropskog kluba, a iako su mnogi sumnjali u njega Real je prvi na tabeli Primere.

- Video sam slike Edena Azara koji se vraća treninzima. Ali iako je on povređen Real Madrid igra stvarno dobro i pokazuje da mogu bez bilo koga – naglasio je Berbatov.

Posle pobede nad Atletikom Berbatov ističe da je Zidan sada ućutkao sve kritičare.

- Na početku sezone je bilo glasina da će Zinedin Zidan biti otpušten i bilo je pitanja zašto se vratio, ali se kladim da se sada smeje u kancelariji kada vidi rezultate koje postiže.

Bugarina ne iznenađuje ovakav razvoj situacije.

- Nisam iznenađen što dobro igraju. Zidan ih je već vodio i osvojio je toliko toga. Nadam se da će se Azar što pre vratiti na teren jer je veliko pojačanje i na njemu je ogroman pritisak da se dobro pokaže – naglasio je Berbatov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading