Oglasila se porodica Kobija Brajanta: Razočarani smo zbog lažnih vesti u medijima!

Autor:

Sport

31.01.2020

19:35 >> 19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ime porodice Kobija Brajanta, svim poštovaocima lika i dela Kobija Brajanta obratila se predsednica njegove humanitarne fondacije, Moli Karter.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đijana i Kobi Brajant

- Razočarani smo širokom upotrebom neimenovanih izvora i lažnih citata u nekim medijima i podsećamo da će porodica Brajant govoriti u svoje ime kada to bude bilo neophodno - rekla je Moli Karter, predsednica humanitarne fondacije "Kobi Brajant" u izjavi za Los Anđeles Tajms.

- Do ovog trenutka niko nije ovlašćen da govori u ime porodice u vezi bilo kakvih ličnih detalja koji se tiču tragedije koja se dogodila u nedelju, uključujući i priče vezane za prethodne odluke porodice o helikopteru - istakla je ona i dodala:

- Molimo članove medija za poštovanje i odgovornost tokom ovog teškog vremena. Ovi netačni izveštaji samo dodaju nepotrebnu bol - zaključila je Moli Karter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading