Gde su Kobijevi roditelji? Nisu bili u dobrim odnosima sa sinom, a ovako proživljavaju užasnu tragediju koja ih je zadesila!

Autor:

Sport

31.01.2020

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Kobija Brajanta, Džo i Pem, tuguju u svoja četiri zida u Las Vegasu zbog strašnog gubitka sina i unuke.

Kobi Brajant

Mediji danima pokušavaju da dođu do informacijama o njima, a britanski "Dejli mejl" je uspeo da stupi u kontakt sa komšijom bračnog para Brajant.

- Pričao sam sa njima dva puta, kada sam im dao hranu. Oni su slomljeni, život im je prevrnut naopačke, kao što možete da zamislite. Sve što se desilo je strašno za porodicu. Izgubili su sina i unuku. Samo dan pre tragedijekratko sam razgovarao sa Džoom. Bio je raspoložen, pričali smo o lepom vremenu, a onda su se njihovi životi okrenuli naglavačke za 24 sata - rekao je komšija Kobijevih roditelja koji je zamolio da ostane anoniman.

Za priču su bile voljne i druge komšije, vidno potrešene, ali prijateljski nastrojene prema porodici Brajant:

- Ovo je za njih veoma osetljivo vreme. Ne mogu ni da zamislim kroz šta prolaze. Oni su divni, pristojni i ljubazni ljudi.

Nije tajna da Kobi i njegova supruga Vanesa nisu bili u dobrim odnosima Džo i Pem. Oni nisu bili ni na njihovom venčanju, ni na oproštaju Kobijevom od igračke karijere.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading