LITVANCI UVREDILI ŠAMPIONE EVROPE: Selektor im je Srbin, a šta Amerikanac Rendolf ima sa Slovenijom?!

Autor:

Sport

02.10.2017

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Slovenije Mindaugas Špokas brutalno je isprozivao nacionalni tim Slovenije koji je osvojio zlato na EP u Istanbulu.

RepublikaFoto: https://www.profimedia.rs/

Slovenija je u finalu EP pobedila Srbiju 93:85.

- Da, to je fantastičan tim koji je igrao sjajnu košarku. Ali svi zaboravljamo da im trener i glavni igrači nisu iz Slovenije. To baca veliku senku na njihovo osvajanje Evrobasketa. Bio sam više fasciniran Letoncima koji su igrali bez naturalizovanog igrača. To je bio 100 odsto produkt iz Letonije. Za nas je to neshvatljivo. Protiv toga sam. Imamo poštovanje za Entonija Rendolfa, ali šta on ima sa Slovenijom? Posebno to važi za selektora Igora Kokoškova, koji je Srbin. Verujem da je to slatka pobeda. Međutim, njihova pobeda bi bila mnogo slađa da su je osvojili bez naturalizovanih igrača - istakao je Špokas.

Usledio je odgovor iz KS Slovenije. 

 - Očekivali smo kritike. Činjenica je da to pravilo nisu izmislili Slovenci. Mi smo ga samo dobro iskoristili - rekao je generalni sekretar KS Slovenije Radoslav Nesterović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading