"Na korak smo do top osam, to nam je cilj!"

Autor:

Sport

31.01.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeli su košarkaši Partizana da se osvete Darušafaki za poraz u prošlom kolu Evrokupa i da na svom terenu slave (69:57) u četvrtom kolu E grupe. Pobrinuli su se crno-beli da ovog puta nema iznenađenja i da nastave u dobrom ritmu, gde su zabeležili 11 pobedu u poslednjih 12 mečeva.

RepublikaFoto: Starsport
Markus Pejdž

Dobro poznata prednost "parnog valjka" bila je i krcata hala "Aleksandar Nikolić", koja je nosila svoje ljubimce do pobede, koja im otvara mogućnost da, uz pobedu u narednoj utakmici protiv Virtusa, obezbede prvo mesto u grupi i plasiraju se u top 8. Koja je prednost Partizana bila u ovoj utakmici najbolje zna Markus Pejdž.

- Oba tima igrala su dobru odbranu, ali mi smo imali dobru timsku energiju. Drugo poluvreme smo pogodili neke šuteve, što je napravilo razliku. Odigrali smo odličnu utakmicu. Sada smo na korak do top osam faze, koja nam je cilj. Želimo i prvo mesto u grupi - istakao je Pejdž i osvrnuo na borbu za prvo mesto.

- Idemo sledeći meč u Bolonju i taj duel protiv Virtusa odlučivaće najverovatnije o prvom mestu u grupi. Posle nam dolazi Trento, kada bi trebalo samo da osiguramo to prvo mesto pred našim navijačima ili da potvrdimo prolaz, što će zavisiti od utakmice u Italiji. Realizacija svih ciljeva koje smo stavili pred sebe ove sezone još je u igri - rekao je Pejdž.

Dok se zasluženo odmara od Evrokupa, Partizan se oštri za naredni meč u ABA ligi, gde će u ponedeljak naspram sebe imati ljutog rivala Crvenu zvezdu od 18 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading