Iskreni Dejan Bodiroga: Partizan može do kraja u Evrokupu, košarka je izgubila mnogo odlaskom Kobija Brajanta!

Autor:

Sport

29.01.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši proslavljeni srpski košarkaš Dejan Bodiroga prisustvuje meču između Partizana i Darušafake, a u razgovoru sa novinarima na poluvremenu otkrio kako gleda na aktuelni tim crno-belih i kako je doživeo smrt jednog od najvećih igrača svih vremena Kobija Brajanta...

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Bodiroga

Bodiroga je dao viđenje prvog poluvremena meča crno-belih protiv Darušafake.

- Bili su na početku malo stegnuti zbog značaja meča, ali su ulaskom Gordića i Trifunovića stvari došle na svoje mesto. Pojačali su odbranu, imali nalet i na poluvremenu otišli sa dobrim rezultatom na odmor - rekao je Bodiroga novinarima.

On se potom osvrnuo na šanse izabranika Andree Trinkijerija da dođu do završnice Evrokupa.

- Partizan je odigrao dobro prvu fazu i mislim da može da ide do kraja. Naravno, ima dosta kvalitetnih timova, prvo bi trebalo misliti na plasman u četvrtfinale. Kad dođe eliminacija drugačiji je tip utakmice - istakao je legendarni košarkaški as.

Foto: Starsport
"Grobari" na utakmici Partizan-Darušafaka

Otkrio je kako je doživeo veliku nesreću u kojoj je stradao Brajant.

- Težak momenat za košarku. Veliki sportista, bio je pravi šok. Košarka je izgubila mnogo sa njim - zaključio je Dejan Bodiroga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading