Jedini su dobili Partizan u Beogradu, a sad su doživeli težak debakl na svom terenu!

Autor:

Sport

28.01.2020

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Promiteasa pobedili su na gostujućem terenu Veneciju sa 70:52 (14:12, 27:15, 19:9, 16:16) u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa duela Partizana i Venecije

Promiteas je ove sezone nastavio sa dobrim partijama i nalaze se na trećoj poziciji u šampionatu Grčke, dok u Evrokupu imaju skor od 2 pobede i 2 poraza.

Oni dele prvu poziciju sa ekipom Venecije koju su upravo pobedili i sa +21 imaju najbolju koš razliku u grupi F u kojoj tek treba da se odigra meč između Breše i Oldenburga.

Promiteas je utakmicu uspeo da reši već do poluvremena, pošto su uspeli za 20 minuta košarke da steknu prednost od 16 poena, a u narednom kvartalu da je uvećaju za još 10 razlike i da pritom dozvole Veneciji da postigne jednocifren broj poena.

U finišu je grčki predstavnik samo završio posao i upisao važnu pobedu u 4. kolu takmičenja.

Najefikasniji u ekipi Promiteasa bio je Lukas Mavrofekalidis, koji je postigao 28 poena, dok je u Veneciji Džeremi Čapel upisao 12 poena. Košarkaši grčkog tima nalaze se na prvom mestu Grupe F, dok je italijanski tim na trećem mestu.

Podsetimo Venecija je jedini tim ove sezone koji je uspeo da savlada Partizan u Pioniru ili Štark areni.

U sledećem kolu Promiteas će ugostiti Brešu, dok će Venecija igrati na svom terenu protiv Oldenburga.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading