Trinkijeri ima jednu želju pred Darušafaku...

Autor:

Sport

28.01.2020

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri smatra da će nijanse odlučiti protiv Darušafake u meču četvrtog kola Top 16 faze Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

U sredu će Partizan dočekati Darušafaku u hali "Aleksandar Nikolić". U prva tri kola oba tima imaju identičan učinak - po 2 pobede i jednog poraza, dok je ekipa Trenta zabeležila sva tri neuspeha.

- Kada je važnost utakmice velika, sve ostalo mora da prati tu važnost. Visok nivo energije, velika staloženost, veoma visok nivo koncentracije...Svaki posed lopte će biti važan i svaki detalj će se sutra računati. Pred nama je veliki izazov i ja imam jednu želju: da moji igrači prihvate taj izazov- istakao je Trinkijeri.

Pre sedam dana u Istanbulu je Darušafaka izborila pobedu rezultatom 65:63.

- Utakmica koju smo pre nedelju dana odigrali proitv Darušafake je prava ilustracija toga kakav nas meč očekuje sutra. Pred nama je duel u kom moramo da prikažemo našu najbolju igru ukoliko želimo da dođemo do našeg cilja. Neće biti nimalo lako, ali verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima- dodao je Stefan Birčević.

Utakmica će, kao i sve ostale utakmice Evrokupa i Evrolige, početi minutom ćutanja kojim će biti odata počast nedavno preminulim košarkašima Robertu Arčibaldu i Kobiju Brajantu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading