Majkl Džordan: Zbogom, mlađi brate...

Autor:

Sport

27.01.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije trebalo mnogo da prođe otkako se pojavio i zaigrao za Los Anđeles Lejkerse, do momenta kada će ga proglasiti za legitimnog naslednika Majkla Džordana, najvećeg od svih..

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

MJ nije imao ništa protiv toga. Zavoleo je Kobija Brajanta, igrali su jedan protiv drugog i uvek gajili posebno poštovanje jedan za drugog. 

Džordan je jedan od onih sportista širom sveta koji su se oglasili povodom velike tragedije...

- Šokiran sam vestima koje sam upravo čuo. Tragedija, nema više Kobija i Điane... Reči ne mogu da opišu koliko se loše osećam. Mnogo sam voleo Kobija - bio je kao mlađi brat. Često smo umeli da razgovaramo. Nedostajaće mi to naše vreme. Bio je sjajan takmičar, jedan od najvećih igrača u istoriji košarke. Kobi je bio i sjajan otac, obožavao je svoju porodicu. Bio je ponosan što njegova ćerka Điana voli košarku. Moje iskreno saučešće Vanesi, Lejkersima i navijačima širom sveta. Počivaj u miru, Kobi - rekao je legendarni Majkl Džordan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading