Šakota: Manjak energije i loša odbrana na kraju

Autor:

Sport

24.01.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, posle poraza od Barselone u Evroligi 86:82, izjavio je da su ključni bili manjak energije i loša odbrana u finišu utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Nije nezadovoljan posle meča sa Barselonom

- Čestitke Barseloni na pobedi, verujem da je publika videla interesantnu utakmicu i da su mogli u njoj da uživaju do samog kraja. Za nas je bio problem manjak energije gledajući broj igrača u sastavu večeras. Da, imali smo šansu, da dođemo i do boljeg rezultata večeras da smo igrali bolju odbranu u odlučujućim trenucima gde smo primili neke trojke na isteku napada - rekao je Šakota na konferenciji za medije.

Na pitanje domaćih novinara o razlozima izuzetno skraćene "rotacije igrača" Šakota je rekao:

- Nažalost svi igrači su povređeni, jedan je bolestan,a jedan je imao problema sa vizom. Zato smo imali manjak igrača i očigledno da nas je na kraju stigao i umor. A kada ste umorni ne igrate dobru odbranu i donosite loša rešenja u napadu - rekao je Šakota.

Zvezda naredni meč igra u ABA ligi protiv Igokee, a potom u Beograd dolazi lider Evrolige Efes.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading