Šved promašio 12 trojki, Bajern konačno pobedio!

Autor:

Sport

23.01.2020

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baskonija je uspela da savlada Himki na svom terenu rezultatom 83:79, bilo je neizvesno u većem delu meča, a Himki je imao prednost tokom treće deonice od 6 poena (53:59). Gosti su bili u konstantnom vođstvu sve polovine poslednje deonice kada je Baskonija preko Šejvona Šildsa stigla do prednosti.

Aleksej Šved

Najefikasniji na utakmici bio je upravo Šejvon Šilds sa 22 postignuta poena, imao je i 6 skokova. Pored njega, istakao je i Jusufa Fol sa 15 poena.

U ekipi Himkija najefikasniji je bio po običaju Aleksej Šved sa 18 postignutih poena, ali je bio očajan u šutu za tri poena - 3/15. Stefan Jović je imao 8 poena, 4 skoka i 3 asistencije, ali i 5 izgubljenih lopti.


Konačno je pobedio i Bajern nakon šest uzastopnih poraza.

Ekipa iz Minhena je na svom terenu savladala Makabi sa 80:68 bez Vladimira Lučića. U pobedničkoj ekipi Nihad Đedović je imao 19 poena, Pol Cipster je dodao 17. Kod gostiju Brajant 14 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading