CSKA i Zenit pobedili za Zvezdu!

Autor:

Sport

23.01.2020

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski klubovi su zabeležili pobede na startu 21. kola Evrolige, a ti rezultati odgovaraju Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Pobeda Zenita odgovara crveno-belima

Šampion ABA lige se bori za mesto u Top 8 najelitnijeg evropskog takmičenja, a pobede CSKA iz Moskve i Zenita idu u prilog crveno-belima.

CSKA je savladao Valensiju 81:70, a španski tim se držao u prvom poluvremenu, no u drugih 20 minuta Rusi su došli do presudne prednosti i pobede.

Johanes Fojtman je bio najbolji akter meča sa 19 poena i 10 skokova, dok je kod Valensije Sem Van Rosom stigao do 16 poena. Vanja Marinković je uz 7 poena imao 3 skoka i 1 asistenciju.

Veliko iznenađenje je napravio Zenit koji je na svom terenu bio bolji od Olimpijakosa 91:87. Dugo je gubio Olimpijakos i na kraju meča je uspeo da se vrati, ali ne i da preokrene.

Evgeni Voronov je predvodio Zenit sa 21 poenaom, a Gustavo Ajon je dodao 15. Kod Olimpijakosa veteran Vasilis Spanulis je eksplodirao sa 31 poenaom,Printezis i Papanikolau su dodali po 20, ali to nije bilo dovoljno. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading