(VIDEO) Dončić plesao sa tripl-dablom, Bobi dvocifren, ali... Lenard i Klipersi slavili u Dalasu!

Autor:

Sport

22.01.2020

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalas Meveriksi su poraženi na domaćem terenu od Los Anđeles Klipersa 107:110 u jedinom meču u noći između utorka i srede u okviru NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nije mogao sam... Luka Dončić

Posle egala u prvoj četvrtini u drugoj su Klipersi bili značajno bolja ekipa. Taj deo igre su dobili 36:25 i na poluvremenu su imali 11 poena prednosti.

Ipak Dalas je uspeo to da istopi odličnom igrom Luke Dončića pa su Mevsi posle 36 minuta igre gubili svega četiri razlike.

U poslednjoj četvrtini je Dalas nastavio da igra dobro i uspeo je i da povede polovinom deonice 92:90 posle realizovanih bacanja Luke Dončića.

Nastavilo se sa rezultatskom klackalicom da bi serijom 11:2 Klipersi stekli veliku prednost na 1:15 do kraja. Bilo je 108:100 a bitne poene dali su Kavaj Lenard, Lendri Šemet i Montrezl Herel.

Trojka Dončića i pogodak iz ofanzivnog skoka Maksija Klebera je vratila Dalas u igru. Klipersi su promašili nekoliko napada i ekstra poseda da bi na sedam sekundi do kraja Dončić promašio dva slobodna bacanja.

Sigurnim izvođenjem penala na šest sekundi do kraja Kavaja Lenarda, Klipersi su rešili meč.

Lenard i Dončić su bili najefikasniji na ovom meču sa po 36 poena. Zvezda Klipersa je imao šut iz igre 12/29, 11 skokova i dve asistencije.

Dončić je bio na pragu tripl-dabla sa deset skokova i devet asistencija, a šut iz igre mu je bio 12/26, dok je penale šutirao 9/14.

Boban Marjanović je imao odličan meč i za 16 minuta je ubacio 12 poena i imao je sedam skokova. Ivica Zubac je za Kliperse ubacio devet poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading