Spavao je sa Lebronovom majkom, a onda je usledio strmoglav pad: Nekadašnja zvezda NBA lige je sada beskućnik i zavisnik koga krvnički tuku na ulici!

Autor:

Sport

21.01.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delonte Vest je bio velika NBA zvezda, a onda je usledio strmoglav pad, završio je na ulici, a svet je zanemeo kada je video snimak kako ga brutalno prebijaju nasred ulice.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Delonte Vest

Rođen je u siromašnoj porodici, košarka mu je bila jedini izlaz iz blata, zaradio je milione, ali...Život je brutalan!

Sa samo 14 godina nekoliko puta je pokušao da oduzme sebi život nakon što je doživeo tešku povredu i propustio čitavu sezonu u srednjoj školi. Borio se sa depresijom, bipolarnim poremećajem, završio u bolnici, potom se posvetio religiji. Ipak, problemima nije bilo kraja.

Delonte Vest je 2004. bio velika nada američke košarke. Boston Seltiksi su talentovanog beka odabrali sa 24. pozicije na draftu. U Bostonu je dobio najveću šansu u dresu Seltiksa, a potom je igrao u Klivlednu sa Lebronom Džejmsom. E, tada su počeli problemi.

Kružio je trač da je Vest bio u vezi sa Lebronovom majkom i da je uticalo na loše igre "kralja". Oba igrača su to demantovala, međutim, za Vesta više život nije bio isti. 

Bio je to početak kraja!

Klivlend ga je trejdovao, potom mu je policija u jednoj kontroli našla dva pištolja i sačmaru. Vrlo brzo je usledio i bankrot, nakon što je od ugovora ukupno zaradio 16,5 miliona dolara. Zaposlio se u prodavnici nameštaja, a potom su počele da "kruže" slike sa ulice, prosio je kako bi preživeo.

- Tužbe, advokati, bivša žena...Sve sam prodao osim košulje na leđima i gaća. Radim u prodavnici za nameštaj - pričao je Delonte.

Ali, zbog alkohola i droge nije mogao da zadrži normalan posao i pad je bio strmoglav, nezaustavljiv.

- Bio sam Delonte Vest... Ali nije to više moj život - rekao je pre nekoliko godina.

U utorak je objavljeni snimak brutalno prebijenog i vezanog košarkaša, koji ima ozbiljnih psihičkih problem, a koji je prepušten sam sebi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading