Beograd neće videti najboljeg centra na svetu!? Jokićev odgovor o nastupu u dresu "orlova" koji niko nije očekivao!

Autor:

Sport

21.01.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Denvera Nikola Jokić pričao je o igranju za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za plasman na Olimpijske igre i sigurno nije oduševio navijače...

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Nikola Jokić

Srpski centar je protekle noći još jednom ostvario dabl-dabl učinak u pobedi nad Minesotom (107:100), a u razgovoru sa dopisnikom RTS-a je ponovo napomenuo da ne zna da li će igrati za nacionalni tim ovog leta u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

- Pa ja ne znam. Ne znam ni za trenera, ne znam ni za mene. Fokusiram se sada još na ovu sezonu, još je ostalo 39-40 utakmica. Puno je to, stvarno. Nema odgovora za sada -  rekao je Jokić za RTS.

Jokić je upitan i za predstojeći Ol-star, a glasanje navijača traje još nekoliko dana.

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency

- Sigurno taj moj Ol star je veliko priznanje koje ja sigurno želim. Trenirao sam celo leto i to je neki individualni uspeh. Ako uđem biću prezadovoljan, ako ne, opet neću dopustiti da utiče na neke moje druge ciljeve - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading