(VIDEO) Simonsovo tripl-dabl veče iz snova, šampion slavio kroz "iglene uši!"

Autor:

Sport

21.01.2020

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, sve je počelo pobedom Vašington Vizardsa nad Detroitom (106:100), a još zanimljivije bilo je u Atlanti, gde je gostovao aktuelni šampion, Toronto Reptors.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
On može sve! Ben Simons!

''Mirisalo'' je na iznenađenje, ali na kraju je favorit ipak odneo pobedu - 122:117 u korist Toronta.

Reptorsi su na startu poveli 9:0, potom dugo vodili, negde do sredine druge četvrtine, kada je Atlanta uspela da povede.

Tek pred kraj treće četvrtine Toronto uspeva da preokrene, a kada je na ulasku u finiš meča poveo sa 113:98, činilo se da je sve gotovo.

Međutim, potom sledi serija domaćina od 13:1, za ulazak u neizvesnu završnicu, ali u ključnim trenucima Reptorsi ipak bolji i iznenađenje je izostalo.

Pauel je sa 27 poena bio najefikasniji u Torontu, a Atlanti za trijumf nije bio dovoljan ni sjajni Trej Jang sa 42 upisana poena.

Atlanta je tako ostala ''zakucana'' za dno tabele Istoka sa 10 pobeda i 44 poraza, a Toronto je upisao 29. trijumf, četvrti u nizu.

 

 


Uzbudljivo je bilo i u Bruklinu, gde je Filadelfija kao gost slavila sa 117:111.

 

 

Netsi su u većem delu meča imali blagu prednost koja je išla do osam poena razlike, ali na početku poslednjeg kvartala Filadelfija pravi preokret, preuzima vođstvo koje nije ispuštala do kraja, mada je domaćin u par navrata u finišu uspevao da priđe na samo dva poena zaostatka.


Korkmaz svojom trojkom na 23 sekunde pre kraja praktično rešava ovaj meč,kada je Filadelfija povela sa 113:108.

Uzvratio je Dinvidi, Netsi su opet uhvatili priključak, ali više od toga nisu mogli.

Ubedljivo najzaslužniji za ovakav epilog bio je sjajni Ben Simons, koji je ostvario ''tripl dabl'' - 34 poena, po 12 skokova i asistencija. Uz njega, odličan i Horford sa 19 poena, a u Bruklinu najbolji Dinvidi sa 22 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading