(VIDEO) Fenomenalni dabl-dabl Nikole Jokića, ali... Sabonis tripl-dablom uništio Denver!

Autor:

Sport

20.01.2020

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Indijana Pejsersa 115:107 , a uzaludna je bila strašna partija Nikole Jokića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoker ne može sam... Nikola Jokić u duelu sa Domantasom Sabonisom

Srbin je rešetao Pejserse, ostvario je dabl-dabl sa 30 poena (10/16 iz igre) uz 10 skokova, 4 asistencije i 3 skoka. Ali, izostala je podrška saigrača, nije sve mogao sam. 

Ipak, bez Mareja, Herisa i Milsapa, bilo je teško Nikoli Jokiću da sa ostalim saigračima dođe do trijumfa. Domaći su vodili od prvog minuta, pa sve do finiša utakmice u Pepsi centru. U nekoliko navrata treće četvrtine imali su i dvocifreni plus, međutim, posustali su u finišu, pa su se navijači hvatali za glavu od muke. 

Nagetsi su za 48 minuta igre pogodili samo tri trojke iz 23 pokušaja, a potom su promašili devet od prvih deset šuteva u uvodnih šest minuta meča. 

To su Pejsersi iskoristili, dodali gas u finišu utakmice i upisali 27. pobedu u sezoni. Do preokreta je svoj tim vodio Dag Mekdermot koji je do 24 poena stigao pogodivši šest trojki iz sedam pokušaja.

Pratili su ga sa 22 poena Malkom Brogdon, Ti Džej Voren i Domantas Sabonis koji je stigao do tripl-dabla u Koloradu sa 15 skokova i 10 asistencija.

Jokića su sa po 16 poena najbolje pratili Džerami Grent i Vil Barton, koji je od toga čak 11 poena postigao u prvoj četvrtini.

Dvocifren učinak imali su još Mejson Plamli sa 13 i Majkl Porter sa 10 poena uz 8 skokova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading