Iz Cibone poručili: Dvoboj dva ranjenika, ali zna se favorit u Beogradu!

Autor:

Sport

19.01.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić rekao je da će predstojeći meč protiv Crvene zvezde u ABA ligi biti "dvoboj dva ranjenika", ali je i dodao da su crveno-beli svakako favoriti u toj utakmici.

RepublikaFoto: Starsport
Ivan Velić

Košarkaši Cibone u ponedeljak gostuju Zvezdi u utakmici 16. kola ABA lige.

- Ovo će biti dvoboj dva ranjenika. Zvezda, koja je ekipa na evroligaškom nivou, isto ima problema s povredama i izostancima kao i mi na našem nivou. U sličnoj smo situaciji i zbog toga to nazivam dvobojem ranjenika- rekao je Velić, objavljeno je na sajtu kluba.

Cibona sa pet pobeda drži deseto mesto na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Crvena zvezda sa devet pobeda na šestoj poziciji.


- Oni su tu favoriti bez obzira na veliki broj utakmica i povreda. Imaju velike ambicije i u Evroligi i u ABA ligi. Ovo je utakmica u kojoj mi nemamo šta da izgubimo, možemo videti gde smo u odnosu na jednu takvu ekipu i parirati im što je duže moguće - istakao je 47-godišnji stručnjak.

Košarkaš Cibone Marko Ramljak naveo je da njegovu ekipu čeka jedno od najtežih gostovanja ove sezone.

- Zvezda je evroligaška ekipa i jasno je o kakvoj se ekipi radi. Bitna je vera da se može napraviti nešto na tom meču ako se držimo dogovora. Moramo odigrati čvrstu utakmicu uz dobar šut, ostati u egalu sve vreme, bez crnih rupa koje bi nas odvele u veliki minus jer je onda jako teško vratiti se iz toga. Ovaj ritam poslednjih nedelja nas je poremetio, skraćena nam je rotacija i to nam ne olakšava posao ni malo, ali verujem da možemo prikazati dobru igru u Beogradu -  rekao je Ramljak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utakmica se igra u ponedeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading