Vujošević u svom stilu čestitao Novici, oglasio se i Božić!

Autor:

Sport

18.01.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković postao je sa 472 utakmice igrač sa najviše nastupa za najtrofejniji srpski košarkaški klub.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković i Duško Vujošević

Veličković je u utakmici protiv Trenta u Evrokupu, izjednačio rekord od 471 utakmice koji je držao nekadašnji kapiten crno-belih Petar Božić.

Novica Veličković je 2004. godine debitovao za Partizan, a igrao je za Real Madrid, Mega Vizuru, Bamberg i Trabzon, odakle se 2016. godine vratio u beogradske crno-bele.

Veličkoviću je putem video poruke objavljene na sajtu Partizana čestitao i čuveni trener crno-belih Duško Vujošević.

- Sećam se kad je Novica došao u Partizan iz košarkaškog kluba Zemun, od početka je imao veliku ambiciju, takmičarski duh, borbeni karakter i volju da radi onoliko koliko je potrebno da ostvari ono što želi. Svaka mu čast na tom trajanju i na ljubavi prema Partizanu - rekao je najtrofejniji trener u istoriji Partizana.

Novom rekorderu čestitao je i Božić.

- Novice, brate moj, srećan sam što si ti oborio rekord i ja ti od srca čestitam na tome. Ja sam imao tu čast da budem jedan mali deo tvoje priče koja i dalje traje i da budem svedok koliko si truda i motiva uložio da bi postao ono što si danas. Ti si Noco danas legenda Partizana, ti si igrač sa najviše odigranih utakmica i ja ti želim da još dugo igraš - rekao je Božić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading