Mirotić ponovo zaslužio naklon do poda!

Autor:

Sport

18.01.2020

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić poznat je kao veliki humanista i dobrotvor što je dokazao još jednim sjajnim gestom.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Mirotić

As Barselone je zajedno sa suprugom donirao 30.000 evra porodici Kojović iz Sjenice koja je živela u kući dobijenoj na korišćenje od šumarskog preduzeća. U njoj su imali ogromne probleme, pre svega sa instalacijama.

Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" saopštila je da je Mirotić sa suprugom pomogao ugroženoj porodici, a da su mu oni u znak zahvalnosti poslali ikonu i crteže zahvalnosti.

- Kao što znate, mi smo kupili plac, sproveli struju i vodu, ali nismo imali uslova da podignemo kuću. Kada smo saznali da ćete nam pomoći bili smo presrećni što ćemo konačno dobiti ono o čemu smo mogli da maštamo, normalne uslove za rast i razvoj naše dece - rekao je Negosav Kojović.

Član Upravnog odbora Humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" Nemanja Meljanac rekao je da ova akcija bila jedna od najemotivnijih.

- Neverovatan je osećaj da prisustvujemo ovakvoj proslavi. Ovde su se okupili i Srbi i muslimani, a po njihovim rečima zajedništvo i poštovanje različitosti nije prekidano ni tokom ratova devedesetih, tako da nam je drago što smo jedan ovakav projekat sproveli u Opštini Sjenica - izjavio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading