Bajern ne može dublje da potone: Olimpijakos ubedljiv protiv Bavaraca!

Autor:

Sport

17.01.2020

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Bajern Minhen rezultatom 89:72 u 20. kolu Evrolige i na produbili krizu Bavaraca, a na meču su nastupila i dvojica srpskih reprezentativaca.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Bajern je bio konkurentan do početka četvrte četvrtine kada domaći dolaze do vođstva koje ubrzo postaje dvocifreno, a do kraja meča razlika raste i do velikih 20 poena.

Najbolji u crveno-belom dresu grčke ekipe bio je Bugarin Saša Vezenkov sa 20 poena (rekord karijere u EL) i 5 skokova, a 14 poena ubacio je Ogastin Rubit. Po 10 poena u redovima Olimpijakosa imali su Jorgos Printezis, Antonios Konijaris, Brendon Pol i Vejd Boldvin.

Srpski centar Nikola Milutinov imao je 6 poena (2/5 iz igre, 2/2 penali), 5 skokova i dve izgubljene lopte za 23 minuta na parketu.

U redovima Bajerna, koji sa klupe i dalje predvodi Oliver Kostić, dobro je igrao srpski reprezentativac Vladimir Lučić – imao je 15 poena (5/8 iz igre, 2/2 penali), 2 skoka, 5 asistencija, 1 izgubljena lopta za 26 minuta. Ti-Džej Brej je imao takođe 15 poena, a Greg Monro je imao dabl-dabl sa 11 poena i 12 skokova.

Bajern ima 6 pobeda i 14 poraza na dnu tabele, baš kao i Zenit. Olimpijakos je na skoru od 7 pobeda i 13 poraza, a Pirejci u narednom kolu gostuju Zenitu.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading