(VIDEO) Jokić već na pripremama počeo da dominira

Sport

01.10.2017

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić već na pripremnim mečevima NBA lige izveo je potez koji će teško uspeti da zaseni i kada počne regularni deo šampionata.

Jokić je više nego spreman za start sezone

Jokić je u duelu njegovog Denvera protiv aktuelnih šampiona Golden Stejta napravio sjajnu asistenciju koja je zbunila čak i jednog od najboljih košarkaša NBA karavana Kevina Durenta.

U drugoj četvrtini Jokić je na 50:50 krenuo kao da će odigrati na postu protiv Dejmiena Džonsa. Pol Milsap se izvlačio van linije za tri poena, pratio ga je Klej Tompson, Durent nije dobro pokrio Gerija Herisa koji mu je utrčao iza leđa i dok se KD okrenuo, Jokić je već bacio iza leđa, a lopta je bila kod Herisa u rukama i u visini obruča.

Džons je stigao da blokira, ali prekasno pa je Heris upisao dva poena, a Jokić maestralnu asistenciju. Denver Nagetsi su pobedili sa 108:102, Srbin je prikazao solidnu partiju sa 12 poena, šest skokova i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading