Larkinova simultanka protiv Armanija: Efes bez Vase Micića na +20 protiv Micova i ekipe!

Autor:

Sport

14.01.2020

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa su pobedom nad Armanijem rezultatom 88:68 u 19. kolu Evrolige ostali usamljeni na vrhu tabele.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Ni Vladimir Micov nije mogao da ga zaustavi

Turska ekipa je dominantnom igrom stigla do 16. pobede i mogućnosti da se odvoji na prvoj poziciji od Real Madrida, koji je poražen u Moskvi od CSKA, posle čega ima jedan trijumf manje.

Tim trenera Etorea Mesine je imao aktivan rezultat samo u prvoj deonici, koju je sastav Ergina Atamana dobio jednim poenom razlike.

Anadolu Efes je do kraja poluvremena stekao devet poena viška, razlika je posle treće deonice iznosila 16 poena, a na kraju čak 20.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Šejn Larkin sa 23 poena, Kris Singlton je dodao 16, a Sertač Sanli je meč, u kom nije bilo srpskog reprezentativca Vasilija Micića, završio sa 13 poena.

 

 

Na drugoj strani je bolji od ostalih bio Arturas Gudaitis sa 11 poena i 7 skokova, a dvocifreni učinak su upisali još samo Majkl Rol i Kejleb Tarčevski sa po 10 poena.

Potencijalni reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je za 15 minuta provedenih na terenu upisao samo tri poena, ali je imao i 5 asistencija, dok je Vladimir Micov ubacio 8 za skoro 21 minut u igri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading