(VIDEO) Luda partija i rekord karijere Nemanje Bjelice uzalud: Novi poraz Kingsa!

Autor:

Sport

14.01.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa su rezultatom 114:112 od Orlando Medžika u svom "Golden 1" centru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica postigao rekord karijere

Kingsi su se generalno dosta mučili u ovoj utakmici, a sve bi bilo još teže da nije sjajno odigrao srpski reprezentativac Nemanja Bjelica.

Bjelica je meč počeo sa postignutih 9 od ukupno 13 poena svog tima, a na drugoj strani je sa 7 poena odgovorio Nikola Vučević.

Orlando je imao nešto više raspoloženih igrača, pa je sa 33:25 sebi pripisao prvi period. U narednom kvartalu su Fulc, Gordon i ekipa napravili veliku seriju od 17:5 i sa više nego povoljnim rezultatom otišli na "veliki odmor".

U trećoj deonici smo videli sjajnu predstavu Sakramento Kingsa. Sve je počelo sa tri vezane trojke koje su postigli Bjelica, Hild i Foks, a kada su Fulc i Vučević pronašli način da odgovore, stigla je nova trojka Nemanje Bjelice.

Igralo se uglavnom u serijama do kraja kvartala, pa su Kingsi počeli poslednji period sa samo pola koša zaostatka. U poslednji minut se ušlo sa 111:107 prednošću u korist Orlanda, pa smo gledali neizvesnu penal završnicu.

Kingsi su zahvaljujući Bjelici i Foksu čak poveli sa 112:111, ali poraz nisu izbegli.

Nemanja Bjelica je bio fenomenalan sa 34 poena, što je njegov lični rekord, uz fantastičnih 81% šuta iz igre, 13/16, uz to je imao i 7 skokova i 2 asistencije. Dieron Foks je postigao 31 poen, uz 10 asistencija i 8 sokokova dok je 18 upisao Marvin Begli, a 16 Badi Hild.

Na drugoj strani, Nikola Vučević je briljirao sa 26 poena i 15 skokova, a 25 je postigao Evan Furnije, 19 je imao Gordon, 16 Markel Fulc.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading