Jaramaz: Ovi šutevi ne ulaze slučajno!

Autor:

Sport

13.01.2020

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojka od tablu Ognjena Jaramaza glavna je vest u svim košarkaškim krugovima ovog vikenda. Partizan je na prvom mestu ABA lige, a sam Jaramaz je jedan od najbitnijih šrafova tima Andree Trinkijerija.

RepublikaFoto: Starsport
Junak pobede svog tima!

U intervjuu za „Novosti“ Jaramaz je govorio o nastavku sezone i košu koji su počeli da porede sa legendarnim koševima Đorđevića i Kecmana.

– To su bili koševi za titule, a ovo je za pobedu u regularnom delu sezone. Mislim da nije za porediti. Osećaj je fantastičan, baš je lepo… Razmišljao sam da li uopšte postoji prostor da se uzme šut za tri poena kad je stajalo 0,4 na semaforu. Ali onda su oni pomerili na 0,8 i otvorila se prilika. Prvobitna ideja je bio „alej-up“ za Zagorca, ali u razgovoru sa Gordićem smo rekli ako nema te akcije, da probamo za tri, zato što ima vremena – objasnio je Jaramaz kakav je bio dogovor. – I onda je samo krenula euforija. Lepo sam izbacio loptu, kratak je let, pa neka bude da sam video da ulazi.

Uskoro će Ognjen, sredinom februara, obeležiti godinu dana od povratka među crno-bele.

– U odnosu na prošlu godinu kad sam došao, sada sam mnogo ispred i veoma mi je drago što kroz karijeru koračam unapred. Možda sporo, ali idemo napred. Sad kad sumiram ovu godinu mislim da sam napravio veliku stvar dolaskom u Partizan, a onda sam uz trenere i saigrače unapredio svoju igru. Ja ne znam koliko sam daleko od najbolje moguće verzije sebe. Uvek postoji nešto više čemu težim. Ne znam da li ću moći da dostignem više, ali uvek težim. Jesam uložio mnogo truda i na kraju krajeva kada se uzme sve u obzir možda i ovi šutevi nisu slučajni.

Naredni izazov u ABA ligi za Partizan je duel sa FMP u gostima, a onda na domaćem terenu derbi sa ekipom Budućnosti.

– Samopouzdanje ostaje na visokom nivou, jer smo pobedili prvo Mornar u Novoj godini, a onda Virtus koji je prvi favorit za osvajanje Evrokupa i to je nas je mnogo diglo. Čini mi se da smo i u meč sa Cedevitom ušli sa velikim samopouzdanjem, da se to videlo na terenu – zaključio je Jaramaz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading