Kingsi nemoćni protiv Baksa, dabl-dabl Bjelice!

Autor:

Sport

11.01.2020

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su od lidera Istoka Milvoki Baksa rezultatom 127:106 uz dabl-dabl učinak srpskog košarkaša Nemanje Bjelice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adetokumbo vs. Bjelica

Posle dve vezane pobede nad Finiksom i Golden Stejtom, Sakramento Kingsi doživeli su prvi poraz, ali od tima koji juri šampionsku titulu.

Baksi su odmah pokazali da se ne šale i prvi kvartal dobili sa 34:18, da bi se to njihovo veliko vođstvo nastavilo i tokom čitave druge četvrtine, a na "veliki odmor" su otišli sa 11 poena prednosti.

Bjelica, Hild i Foks najavili su bolje minute tima iz prestonice Kalifornije, uspeli da naprave seriju 17:5 i da dođu do vođstva, kada su se istakli Bjelica i Džajls.

Milvoki je momentalno poslao svoj odgovor i serijom 20:3 preuzeo uzde, da bi na kraju utakmicu mirno priveo kraju.

Janis Adetokumbo je imao slabo veče sa 13 poena i 10 skokova, dok je Kris Midlton ponovo briljirao sa 27, a Erik Bledso postigao je 24. Na drugoj strani, najefikasniji su bili Foks i Barns sa po 19 poena, dok je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica ubacio 12 poena uz 13 skokova.

Košarkaši Memfis Grizlisa ubedljivo su pobedili San Antonio Sparse rezultatom 134:121, a srpski košarkaš Marko Gudurić ponovo nije igrao.

Los Anđeles Klipersi su u divizijskom derbiju pobedili Golden Stejt Voriorse sa 109:100. Kavaj Lenard je dominirao ovom utakmicom, a interesantno je da su oni ponovo igrali bez rovitog Pola Džordža, dok je vrlo dobro poznat problem s povredama u redovima Golden Stejta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading