Nikola Peković dobio funkciju u reprezentaciji Crne Gore!

Autor:

Sport

10.01.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Peković i Blagota Sekulić novi su članovi stručnog štaba muške seniorske košarkaške reprezentacije Crne Gore. Nikola Peković će biti tim menadžer, a Blagota Sekulić trener državnog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Peković

- Očekuje me potpuno drugačiji zadatak nego kada sam bio igrač. Osećam veliku odgovornost i obavezu. Stvarno mi je drago što je Košarkaški savez Crne Gore odlučio da meni dodeli funkciju tim menadžera. Sigurno je da ću raditi sve da pomognem reprezentaciji i sa ove funkcije- poručio je Nikola Peković.

Blagota Sekulić je u prošlim kvalifikacijama imao nemerljiv uticaj u kvalifikacijama za plasman na Svetsko prvenstvo, a sada će kao trener probati da pomogne državnom timu da se izbori za mesto na Evropskom prvenstvu.

- Meni je jako drago da sam deo novog stručnog štaba. Uradiću sve što je u mojoj moći da se ostvari što bolji rezultat, a to je u ovom slučaju plasman na Evropsko prvenstvo. Odmah nas čeka teška utakmica protiv Velike Britanije i nadamo se najboljem- poručio je Sekulić.

Pored Blagote Sekulića, selektoru Radoviću će kao trener pomagati i Vladimir Todorović, a u stručnom štabu još su doktor Aleksandar Radović, fizioterapeut Periša Čagorović i ekonom Darko Savić, koji su bili deo državnog tima i u periodu kada je selektor bio Zvezdan Mitrović.

Crna Gora kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinje 21. februara mečom protiv Velike Britanije, tri dana kasnije je na programu duel protiv selekcije Francuske. U grupi su Crna Gora, Velika Britanija, Francuska i Nemačka, a tri selekcije će izboriti plasman na šampionat Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading