Bivši as Partizana: Daleko sam od kuće, mnogo me boli!

Autor:

Sport

10.01.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana Džok Lendejl je govorio o situaciji u Australiji. Centar Žalgirisa je bio duboko pogođen požarima koji su napravili veliku štetu na najmanjem kontinentu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džok Lendejl

Uoči utakmice sa Real Madridom je naveo da će donirati po 100 dolara za svaku trojku i zakucavanje viđeno na tom meču.

- Stvarno je teško, imao sam teških nekoliko nedelja, pošto su se stvari pogoršavale. Ja sam porodičan čovek, imam mnogo prijatelja i članova porodice koji su pogođeni požarima. Najbolji prijatelji mog oca se bore sa požarima, pokušavaju da spasu svoje kuće- naveo je Lendejl.

On je istakao da je mnogo brinuo jer se nalazi daleko od kuće i ne može da pomogne.

- Ludilo... Sve te stradale životinje, uništene kuće... Pogodilo me je. Boli me. Ja sam ponosni Australijanac i Australija je mesto gde želim da živim do kraja života- dodao je Lendejl.

Naveo je da je njegova dužnost bila da na neki način pokuša da pomogne.

- Video sam šta rade moji drugovi iz SAD, drugovi koji su u NBA. Oni su prikupili 750.000 dolara. Hteo sam da pokrenem priču, pa ako neko bude želeo pridružiće se. Kris Singlton se odmah javio, to mnogo cenim. U utakmici sa Real Madridom je bilo oko 35 trojki i zakucavanja. To je oko 3.500 dolara. To će staviti krov iznad nečije glave. To sam želeo da se desi- zaključio je Lendejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading