Trener Klivlenda zapalio Ameriku lapsusom: Hteo sam da kažem puževi, ne kriminalci!

Autor:

Sport

09.01.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Bilajn, trener Klivlend Kavalirsa, izvinio se svojim igračima što ih je nazvao razbojnicima, umesto puževima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Bilajn, trener Klivlend Kavalirsa

Bilajn je u pripremanju utakmice rekao igračima da više ne igraju kao "a bunch of thugs", odnosno gomila razbojnika (kriminalaca...).

To je izašlo u medije, svi su osudili iskusnog stratega zbog takvih reči posle čega je on objasnio da se radilo o lapsusu.

Bilejn je želeo da kaže "a bunch of slugs", odnosno grupa puževa aludirajući na to da su sporo krenuli sezonu i da sada igraju bolje.

- Nisam obratio pažnju da sam rekao "razbojnici", ali su mi ljudi iz stručnog štaba posle rekli da sam to izrekao. Mislio sam da kažem "puževi", s obzirom na sporo buđenje ekipe. Na početku smo igrali slabo, ali smo sada mnogo bolji. To je ustvari bio kompliment. To sam pokušao da im kažem. Već sam pričao sa mnogim igračima i rekli su mi da je sve u redu - saopštio je Bejlin.

Klivlend se nalazi u procesu reizgradnje tima, ove godine na 37 utakmica imaju svega deset pobeda, ali to je sve deo pomenutog procesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading