Trinkijeri posle Virtusa: Ovo je fenomenalno veče Partizana, ali nemamo puno vremena za slavlje, šljiva je odlična!

Autor:

Sport

08.01.2020

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je savršeno startovao u Top 16 fazi Evrokupa, crno-beli su odigrali najbolju utakmicu od početka ove sezone i savladali su ekipu Virtusa sa 99:81.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Posle meča, u razgovoru sa novinarima, trener Partizana je pohvalio i svoje igrače, i stručni štab, i navijače.

- Nije me iznenadilo, gledao sam kako se ekipa pripremala za ovu utakmicu. Svirali smo istu muziku, napravili smo fantastičan posao. Ovo je veče mojih igrača i stručnog štaba. Možemo uživati još 75 minuta i moramo ići dalje. Sad treba upaliti motore posle ove utakmice, trebaju nam navijači da dođu da nas guraju, biće jako teško - podsetio je Trinkijeri da crno-bele vrlo brzo čeka novi težak izazov, ovog puta u ABA ligi protiv Cedevita Olimpije.

Odušak posle trijumfa... 
- Šljiva je bila fantastična, imam malo rakije u sebi - priznaje Trinkijeri.

Na pitanje novinara potom je prokomentarisao Đorđevićevu želju da se sa Partizanom ponovo sretne u finalu Evrokupa.

- Oni su i dalje prvi favorit za osvajanje Evrokupa. Ovo je jedna utakmica u specifičnoj situaciji. Odigrali smo najbolju utakmicu, sa najboljim navijačima na svetu. Branili smo naš teren i idemo dalje.

Mi nemamo ogromne ambicije, imamo ambicije. Kad imaš previše ambicija, malo izgubiš ravnotežu. Naše je da probamo da dobijemo svaku utakmicu. Kad gradiš kuću, nećeš sa penthausom da počneš - istakao je iskusni stručnjak.

Prošle godine nam je falilo karaktera, da neke utakmice dobijemo i kad loše igramo. Do sada smo bolji bili, bilo bi puno teže da smo večeras izgubili. Ja imam ogromne ambicije svaki dan, da bolje i atraktivno igramo i dobijamo utakmice, ali ne znam kako će izgledati sledeća utakmica. Ovo je samo početak. Ovo nije kraj ničega. Može bolje, pametnije, sporije, imamo toliko utakmica zajedno... - poručio je Trinkijeri.

Na kraju je istakao i ogroman značaj uloge profesora Vladimira Koprivice u Partizanu ove sezone.


- Imamo veliku sreću da sarađujemo sa profesorom Koprivicom. Pokušavamo da držimo formu, prevencija povreda nam je glavna stvar. Znamo da svaku utakmicu ne možemo da igramo sa ovakvom energijom, ali mislim da smo na pravom putu - zaključio je Andrea Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading