"Ovolika razlika bi mogla da znači, Partizan je pogađao sve živo"!

Autor:

Sport

08.01.2020

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Virtusa Stefan Marković smatra da porazom od Partizana u grupi E, na startu Top 16 faze Evrokupa ništa nije završeno jer ima još utakmica do kraja.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Marković u duelu sa Nemanjom Gordićem

Partizan je pred 17.000 svojih navijača u Areni pobedio sa 99:81, a Marković je imao samo jedan poen, ali i tri skoka i šest asistencija.

- Imali smo nestvaran pad gde su pogađali sve živo, imali otvorene šuteve tako da, možemo samo da im čestitamo na pobedi. Meni je generalno super da igram u Beogradu. Lepo je igrati ovde, ovo je moj grad, osećam se tu prijatno. Lep ambijent i za poželeti za igru - rekao je Marković posle meča.

Jedini koji je iole pogađao u timu koji sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević je bio Frenk Gejns, koji je ubacio 21 poen. Ubedljiv poraz Markovića ne brine previše, ali

- Početak je, ali ako dođe do nekog međusobnog duela onda može da znači ovolika razlika, ali ima još pet utakmica do kraja Top 16 tako da, videćemo. Predstoji nam ozbiljan rad da bismo izborili ono što želimo - dodao je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading